По празниците българите са теглили бързи кредити между 300 и

...
По празниците българите са теглили бързи кредити между 300 и
Коментари Харесай

Българите са изтеглили с 30% повече бързи кредити за месец

По празниците българите са теглили бързи заеми сред 300 и 500 лв.. В по-малките градове пък сумата варира в границите на 200 - 400 лв., защото там приходите на жителите са по-ниски. Това разяснява кредитният съветник Тихомир Тошев.

По думите му множеството компании регистрират над 30% растеж при новоизтеглените бързи пари през декември по отношение на ноември 2017 година Експертът посъветва, като вземем първата заплата през януари, незабавно да върнем задължението си.

Разбира се, има и българи, на които заплата не им стига да върнат парите незабавно и заради тази причина разсрочват вземането си за 2 – 3 месеца, добави той пред " Монитор ".

Според Тошев през януари към този момент не се следи огромен интерес към взимането на заеми от хора, искащи да закрепят фамилния бюджет след огромното харчене.

„ Не теглим бързи заеми през първия месец от годината, а наклонността е по-скоро да се погасяват парите, взети на заем през декември, с цел да изкараме уместно Коледа и Нова година. Много огромна неточност е, в случай че някой тегли нов заем, с цел да погасява остарели отговорности “ , безапелационен бе специалистът.

Той чака януари да е спокоен месец във връзка с бързото кредитиране, само че може да има обособени хора, които още веднъж ще ги употребяват, с цел да запълват дупки.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР