По повод цялостното изявление на г-жа Манолова, свързана с нашата

...
По повод цялостното изявление на г-жа Манолова, свързана с нашата
Коментари Харесай

Румен Петков: Манолова се опитва да оказва груб натиск върху съда

По мотив цялостното изказване на госпожа Манолова, обвързвана с нашата демонстрация в Хасково, ми се желае да отбележа три неща, сподели в ръководителят на АБВ. Първо, пропуща се обстоятелството, че там бяха ръководителите на двете най-големи превозвачески асоциации. Говорим за институции в България. И те показаха доста мощно безпокойствие от. Второ, тя приказва от позицията на въпиуща непросветеност и неначетеност. Тя изяснява,че принудително превозвачите ги вкарвамеу когато влизат в България на паркинга. А паркинга е на излаз. Запознати лекари настояват, че който бърка входа с изхода го боли. А в тази ситуация настоявам, че има огромна болежка.

Аз запитвам от март месец тези стотици билбордове в страната кой с какво ги заплаща?

И трето, госпожа Манолова разгласи, че в така наречения мочур в касата са открити 32 млн. лева Когато през 2015 година аз и мои сподвижници сме натискали да бъде закрит гьола, нямам дпомен сегашните участници в офанзивата против гьола да са си отваряли устата. И гьолът беше закрит. Няколко месеца по-късно аз бях извикан в Българската организация за сигурност на храните и ми беше предоставена цялата преписка с представители на европейските институции. В тях доста изрично се споделяше, че подобен хигиенизиращ пункт би трябвало да има неотложно, изключително когато става дума за външна граница. Включително и в онзиденшния ми диалог с министъра на земеделието аз съм отстоявал правилото за гаранция на националния интерес и сигурността. Тогава от БАБХ ме осведомиха, че ще се организира обществена процедура, която ще дефинира участика по аргументи липса на щат, липса на бюджет за осъществяване на тези действия. Тогава всички си мълчаха.

Тук в изказването на госпожа Манолова се вършат някакви подмятания, че някой, включително и аз най-вероятно, ни стимулира да си мълчим. Защо някой ще стимулира мен или АБВ да си мълчим, като сме извънпарламентарна партия?

Нещо искрено ме безпокои, не поради мен, аз с неспокойствие чакам правосъдното дело. В своята: „ Давам под съд Петков така, както Бойко Борисов и го осъдих. Същата ще бъде и ориста в правосъдна зала на Петков. “ Аз чета, че някогашен народен представител, някогашен омбудсман и претендент за народен представител оказва напън върху съда. Той произнася правосъдната присъда. И в случай че борбата е да сменим Борисов с Манолова, която да произнася неоправдателни присъди и с Дончева, която да произнася оправдателни присъди, не знам дали си коства. Това е недодялан напън върху съда. И желая някой да ме опровергае. Защото тука се споделя на съда какво би трябвало да е правосъдното решение. И това, което не се споделя е: “Нали знаете,че аз ще върша правосъдната промяна. Вижте какво ще бъде правосъдното решение, с цел да знаете каква ще бъде професионалната ви орис “. И аз доста се надявам съдийските неправителствени организации да реагират, тъй като в случай че си замълчат, нещата ще станат по-страшни, в сравнение с бяха. Когато човек си разрешава по този метод да шантажира съда, тоя човек няма да се спре на следващия ден пред нищо.

Нещата минават една граница. Аз към този момент споделих, изказванието за 32 милиона лв.. Аз от Агенцията по приходите знам, че няма подобен документ, който да установи и 32 стотинки, не 32 милиона лв.. Пускам през днешния ден до Национална агенция за приходите запитване по Закона за достъп до социална информация да ми дават документа, с който са открити тези 32 милиона. Ако няма подобен документ, значи госпожа Манолова лъже.. Аз усещам за персонална хигиена и от позицията на навършените си скоро 60 години почитам себе си. Но по нашия завършек на човек, който лъже, му викаме измамник.

С „ Българска социалистическа партия за България “ приказваме за политики, не за депутатски места и за дотация.

Надявам се, че ще има растеж в резултата на „ Българска социалистическа партия за България “. Да бъдат загърбени несъгласия и проблеми, трупани в годините, тъй като изборите са извънредно значими. Ние преди всяка акция си обясняваме какъв брой е значима тя, какъв брой е значим изборния резултат за стабилността. Мисля, че в този момент повече от всеки път би трябвало да се оцени вероятната опция, плюсовете и минусите на един или различен резултат. Да забележим готовността за партньорство, да забележим опцията за конструиране на управническа групировка, която да даде стабилитет на едно бъдещо държавно управление. Веднага желая да кажа, че не трябва да се изключва по силата на график, чисто времеви, да влезем в хипотезата служебното държавно управление да приготви и организира и президентските избори.

Още - във видеоматериала.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР