По повод навършването на 120 години от рождението на Дън

...
По повод навършването на 120 години от рождението на Дън
Коментари Харесай

ЦК на ККП проведе заседание за отбелязване на 120-годишнината от рождението на Дън Сяопин

По мотив навършването на 120 години от рождението на Дън Сяопин, Централен комитет на ККП през днешния ден организира съвещание в Пекин, с което напомни делата на великия китайски водач. Генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на страната и Централния боен комитет Си Дзинпин произнесе тирада. Той посочи, че Дън Сяопин е популярен началник с голямо почитание от цялата партия, войска, страна и всички китайци. Дън Сяопин е популярен болшевик, пролетарски бунтовник, общественик и посланик, изпитан във времето комунистически герой, ядро на второто потомство ръководители на партията и повсеместен дизайнер на устрема за социалистическа промяна, отваряне и рационализация на Китай, пионер на пътя на социализма с китайска специфичност, популярен интернационалист, който има забележителен принос за международния мир и развиване.

Си Дзинпин уточни още, че през целия си живот Дън Сяопин е полагал старания за построяването на социалистическия строй в страната и новото развиване на социалистическата рационализация. Си Дзинпин акцентира, че най-хубавото честване на другаря Дън Сяопин е да се продължи насърчаването на развиването на социализма с китайски специфики, основан от него.

„ Да продължаваме висококачественото развиване и задълбочаването на промените, да резервираме суверенитета, сигурността и ползите на развиването и да осъществяваме цялостното обединяване на страната “, към това прикани още китайският водач Си Дзинпин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28595Ростислав Ишченко: В действителния свят Зеленски няма да води никакви договаряния с Русия /Препоръчваме/Алтернативен Поглед39166Мехмед Юмер за това какво става в Движение за права и свободи!?Алтернативен Поглед22022Яков Кедми: Иран не желае война с Израел! Иска по-ефективни връзки със ЗападаАлтернативен Поглед13723Д-р Войн Божинов: Ние сме в конституционна рецесия. Недай боже да изпаднем и в икономическа!?Алтернативен Поглед14638Д-р Войн Божинов: Наистина ли на Вучич му спретнаха " цветна гражданска война " с митингите?Алтернативен Поглед233951 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР