По повод изявления на пенсионирания учител по физическо възпитание в

...
По повод изявления на пенсионирания учител по физическо възпитание в
Коментари Харесай

Позиция на ПГ по МСС -Разлог срещу стремежа на един учител да съсипе цяло училище 


По мотив изказвания на пенсионирания преподавател по физическо образование в Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство /ПГ по МСС/ -Разлог Георги Цуцуманов, който твърди, че в учебното заведение има записани фиктивни възпитаници от колектива на гимназията излязоха с позиция. Публикуваме без интервенция:

В предаване, както и в голям брой тъжби до разнообразни институции, някогашният преподавател по физическо образование и спорт в ПГ по МСС гр. Разлог г- н Георги Цуцуманов изрича недоказани изказвания, с които внушава лъжи, рушащи престижа на ПГ по МСС – гр. Разлог. Целта на господин Цуцуманов, както той самичък е заявявал пред голям брой членове на колектива, е да „ съсипе “ учебното заведение.
Директорът и учителският колектив са подложени на целеустремено, надменно и нападателно държание от страна на господин Цуцуманов.

Той си разрешава на публични места да наскърбява и да изрича нецензурни изрази по адрес на Директора и учителите на гимназията. Към него има издадено документално полицейско предписание от районно управление (на МВР) – Разлог към ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград:
„ Да не насочва обидни думи и закани за разпра към свои сътрудници, като всички противоречиви въпроси да взема решение по правосъден ред “.

Г- н Цуцуманов е пенсиониран, откакто е придобил право на пенсия за застрахователен стаж и възраст. Изплатени са всички компенсации, регламентирани по закон, в това число 10 брутни заплати.

Родители и възпитаници, пенсионирани учители от ПГ по МСС гр Разлог, сътрудници от бизнеса и жители на гр. Разлог изрекоха своето отвращение от преместването на един частен случай върху тежки и недоказани обвинявания за учебното заведение, ориентирани освен против шеф, само че и против учители, възпитаници и родители.

Професионална гимназия по машинизация на селското стопанство гр. Разлог е главно средище на земеделското обучение в региона. Училище, стъпило на здрава основа, което образова и възпитава в изконните български ценности- обич към земята и грижа за запазване на природата.

Създали сме просветителна среда, която може да се конкурира с всички учебни заведения, а това е реализирано с доста труд и грижи към нашите възпитаници. Няма да позволим на господин Цуцуманов да наскърбява труда ни и с лека ръка да „ съсипе “ постигнатото.

Колективът на ПГ по МСС -гр. Разлог е твърдо решен да устоява позициите си и да търси правата си по законов и правов ред!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР