По повод Деня на Независимостта на България, областният управител на

...
По повод Деня на Независимостта на България, областният управител на
Коментари Харесай

Поздравителен адрес от Областния управител на Видин по повод Деня на Независимостта

По мотив Деня на Независимостта на България, регионалният шеф на Видин Огнян Асенов насочва одобрение към жителите на региона:

„ На 22 септември означаваме една от най – знаменателните дати в българската история – оповестяването на Независимостта на България.

Навършват се 114 години, откогато княз Фердинанд I подписва Манифеста за независимостта във влака на път към Търново. Въпреки че Княжество България и Източна Румелия на този стадий са съединени от към този момент 23 години, това е моментът, в който нашата страна се трансформира в суверенна страна за трети път, равноправна и равнопоставена на останалите артисти на интернационалната сцена.

Днес се прекланяме пред подвига на хората, с помощта на които живеем в модерна България, пред тези които са ни оставили незабравим образец за единение, увереност и добра дипломация.

Нека си пожелаем да сме почтени наследници на нашите предци, да сме виновни в дейностите си и да бъдем добър образец за идващите генерации.

„ Да живее свободна и самостоятелна България! Да живее българският народ! “, се споделя в приветствения адрес на регионалния шеф.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР