По последни данни световният шампион на IBF, IBO и WBA

...
По последни данни световният шампион на IBF, IBO и WBA
Коментари Харесай

Джошуа заложил малка сума за победа на Уайт, спечелил доста

По последни данни международният първенец на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) ще завоюва обезпечена сума от 18 милиона $ за идния му съединителен мач с първенеца на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО), който ще се организира идния уикенд в Кардиф, Уелс.

Това обаче не стопира непобедената английска суперзвезда да припечели малко и от миналата към този момент среща сред неговия съотечественик Дилиан Уайт и австралиеца Лукас Браун.

Според един залог, който Джошуа разгласява на страницата си в Instagram, той спечелил 650 пауна със залог от едвам 25 паунда, тъй като заложил на Уайт да завоюва срещата посредством нокаут в шестия рунд. И... Уайт нокаутира Браун точно в шестия рунд на мача им в събота в "О2 Арена " в Лондон.

Заедно със фотографията на неговия
залог, Джошуа разгласява и следното известие: Бързи пари! Познавам бокса ".

СНИМКАТА вижте тук!

Победата на Уайт над преди този момент непобедения Браун е най-впечатляващата от седемте следващи, които британецът записа, откогато бе спрян за последно от Джошуа в седмия рунд на дуелът им през декември 2015-та година.

29-годишният Уайт, които е кандидат №1 за купата на Световния боксов съвет (WBC), желае да се изправи в идната си среща против сегашния първенец на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО).

Уайт обаче също акцентира по време на изявлението след борбата с Браун, че също желае и още един дуел с Антъни Джошуа.

"Бих желал да се удрям с Антъни Джошуа още три, четири или пет пъти в кариерата си. Знаете ли, сред нас има някаква химия. Ние изкарваме всичко от себе си. Вижте, всички мои идни борби са огромни, само че в случай че аз и Джошуа стъпим на кръга, нещо става, стартират да прехвърчат искри посред ни ", съобщи Дилиан Уайт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР