По първоначални данни , съобщи рано тази сутрин пред журналисти

...
По първоначални данни , съобщи рано тази сутрин пред журналисти
Коментари Харесай

Трима души са задигнали оборота от 40 000 в Кауфланд

 По първични данни, заяви рано тази заран пред публицисти заместник-директорът на ОДМВР - Благоевград Димитър Кръстев след снощната офанзива на маскирани.

" На 30 декември в 20.58 ч. на телефон 112 шефът на комерсиалния обект подава сигнал, че три лица посредством взломяване на няколко порти са проникнали в помещение, където се е съхранявал сейф с неуточнена все още сума пари. Успяват да вземат въпросната сума и да се отдръпват в незнайна посока ", посочи той.

По неофициална информация обаче крадците са съумели да отмъкнат сред 30 и 40 000 лв., съобщи bTV.

" При осъщественото закононарушение няма потърпевши жители. Нямаме все още данни да са употребявали огнестрелно или хладно оръжие. Веднага след подаването на сигнала е мобилизиран целият запас на Областната дирекция. Оказано е подпомагане неотложно от Главна дирекция " Национална полиция ", започнахме огромни оперативно-издирвателни мероприятия. На по-късен стадий след отчет под надзора на прокуратурата и голям брой дейности по следствието ", добави Кръстев.

Полицейският началник посочи, че закононарушението не е осъществено в салона на магазина, където към момента е имало клиенти, а в едно от офис пространствата. По думите му там се е намирал един чиновник. Кръстев разясни, че е оказано психическо влияние върху него като задачата е била вербално да го респектират. 

По неофициална информация крадците са проникнали в магазина през задния двор и от там - в сервизно помещение, като охранителите не са съумели да предотвратят обира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР