По първоначални данни има един загинал и 7 в болница

...
По първоначални данни има един загинал и 7 в болница
Коментари Харесай

Един загинал и 7 в болница след взрива в апартамент във Варна

По първични данни има един умрял и 7 в болница след случая, при който гърмеж раздруса жилищен блок във варненския квартал " Владислав Варненчик " тази нощ. Вероятно жертвата е дамата, която се водеше в неопределеност, само че това не е доказано. Другите потърпевши към този момент са в положително положение. Това стана ясно от ексклузивен брифинг на прокуратурата в града.

Варна

18 са минали през токсикологията.

Засега няма заплаха от нов гърмеж. Няма заплаха и за хората, има подготвеност за настаняване на фамилиите в потребност на по-сигурно място.

Според прокуратурата на този стадий няма информация за запазване на муниции в жилището. Собственикът се търси. Стана ясно, че той е някогашен чиновник на полицията.

Щетите, които е нанесъл гърмежът, са в действителност големи. Хората още живеят в боязън и смут. Както сподели кметът Иван Портних, следва градивна експертиза на постройката, с цел да се откри дали тя ще бъде годна за обитаване. Обитателите към този момент са изведени, те евентуално ще прекарат нощта у съседи или в общински жилища.
 Взрив раздруса жилищен блок във Варна (Снимки) Взрив раздруса жилищен блок във Варна (Снимки)
Взрив раздруса жилищен блок във варненския квартал "Владислав Варненчик " към 4 ч. тази заран. Все още не е ясно каква е повода.11 души общо са н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР