По отношение на предстоящата актуализация на бюджета финансовият министър Асен

...
По отношение на предстоящата актуализация на бюджета финансовият министър Асен
Коментари Харесай

Василев: Вярвам, че в НС има достатъчно отговорни депутати, за да се приеме актуализацията на бюджета

По отношение на идната актуализация на бюджета финансовият министър Асен Василев съобщи, че има вяра в съвестта на депутатите и се надява финансовата рамка на страната да бъде подкрепена в пленарната зала.

" Силно имам вяра, че в българския парламент има задоволително виновни депутати, с цел да се одобри актуализацията на бюджета, която е рационална и работи в интерес на българските жители ". Това съобщи вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

" Миналата година беше призната актуализация, която оказа помощ и на бизнеса, и на жителите, и съумяха да се усилят и пенсиите. В момента сме в сходен сюжети. Силно се надявам, че ще се намерят задоволително рационални депутати, които да се грижат за това, което е най-хубаво за България ", добави той.

Германия може да изпрати свои митничари на граничния пункт " Капитан Андреево “, сподели Асен Василев след среща с немския си сътрудник Кристиан Линднер.

По думите на Василев страната ни, като външна граница на Европейския съюз, би трябвало да направи граничния надзор допустимо най-сигурен, заради което се налагал и прехвърлянето.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР