„По отношение на антителните тестове, да, действително тече дискусия и

...
„По отношение на антителните тестове, да, действително тече дискусия и
Коментари Харесай

БСП настоява антителата да се признават за зелен сертификат


„ По отношение на антителните проби, да, фактически тече полемика и в Съединени американски щати, и в Европа, само че в страни като Австрия са признали тези проучвания за вероятни за издаването на документ и напредването на хората на територията на страната. Това е най-важно за нас. Трябва да се признаят тези проби и това е мнение, което се надига в цялото общество и ръководещите здравната система би трябвало да се вслушат в това мнение “, прикани проф. Георги Михайлов, лидер на кандидатската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ в област Благоевград в Предизборното студио на БСТВ.

Професорът уточни, че два фактора са значими за превъзмогване на рецесията съгласно двама именити експерти в ковид-19 -Марио Монти и Мартин Маккий. Георги Михайлов обясни: „ На първо място равнището на опазването на здравето на всички равнища на обществената стълбица би трябвало да бъде еднообразно за всички жители в една нация и на второ място - в изискванията на световен свят здравните системи са толкоз значими, колкото са банковите системи. Тези две условия в България не съществуват въобще “.

„ Кризата стартира в 44-тия постоянен парламент. Още тогава Българска социалистическа партия имаше и съществено отношение, и съществени оферти, които продължиха и в 45-тия и 46-тия парламент. Кризата завари здравната ни система разнебитена – върху медиците се стовари всичко. В този кадрови недостиг те поеха върху себе си този ангажимент и го извършват и досега с цената на „ прегряването “. Не е за подценяване Бърнаут синдрома “, предизвести професорът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР