По одобрено от съда споразумение, сключено между Окръжна прокуратура –

...
По одобрено от съда споразумение, сключено между Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Осъдиха на две години и половина затвор мъж за разпространение на наркотици

По утвърдено от съда съглашение, подписано сред Окръжна прокуратура – Благоевград и отбраната на подсъдимия Н.Я., му е наложено наказване от две години и шест месеца „ отнемане от независимост “ с четиригодишен изпитателен период за държане и разпространяване на наркотични субстанции и държане на муниции за огнестрелни оръжия. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Той се е признал за отговорен за това, че на 22 февруари 2018 година в град Гоце Делчев продал за сумата от 20 лв. високорисково наркотично вещество – амфетамин и кофеин. Освен това на 13 март 2018 година държал в дома си в град Делчев и в себе си разпределен в топчета амфетамин на обща стойност 273.30 лв..

В населяваното от него жилище било намерено огромно количество муниции за огнестрелни оръжия – 295 броя патрони с разнообразни калибри. Държането им е било нелегално, защото подсъдимият Я. не имал съответно позволение, изискващо се според Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.

Определението на съда има темперамент на влезнала в действие присъда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР