По някакъв начин хазартът е по-вреден, по-опасен и по-заразен от

...
По някакъв начин хазартът е по-вреден, по-опасен и по-заразен от
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: По някакъв начин хазартът е по-вреден, по-опасен и по-заразен от наркотиците


По някакъв метод хазартът е по-вреден, по-опасен и по-заразен от опиатите, тъй като опиатите са неразрешени за приложимост, а хазартът е позволен, също така при хазарта организмът не боледува директно, т.е. няма го това засягане на органите и системите, което се случва от използването на опиати, на алкохол. Това акцентира в изявление за предаването " Нещо повече " по стратегия " Хоризонт " доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница в Курило:

" Хазартът няма директно въздействие върху нашето здраве, само че има индиректно такова. Именно заради неналичието на директното въздействие хората неглижират това нещо, не му отдават задоволително значение и са по-склонни да се поддадат. Това прави
хазарта по-опасен. Ако в действителност не се вземат ограничения във връзка с търкането на талончета, в доста скоро време нещата ще излязат изцяло от надзор. Хората към този момент са толкоз обезверени от мизерията, в която живеят, от несправянето с проблемите, че се хвърлят в една полуда, в една откровена нелепост – да си подават последните пари за лотарийни билети. Тази нелепост даже е толерирана. За да се стигне до тези равнища, това не е станало без присъединяване на страната. Тези реклами са с елементарни хора, само че никой не навира микрофона в лицето на притежателя на хазартните игри ".

Цялото изявление с доктор Цветеслава Гълъбова можете да чуете от звуковия файл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР