По никакъв повод и по никакъв начин не съм оказвал

...
По никакъв повод и по никакъв начин не съм оказвал
Коментари Харесай

ГДБОП: Не сме оказвали натиск на прокуратурата

По никакъв мотив и по никакъв метод не съм оказвал напън върху прокуратурата да правят каквото и да било и не съм употребявал обидни думи против тях. Това сподели на брифинг шефът на ГДБОП Калин Стоянов.

Той разясни, че мотивът за вчерашната среща в ГДБОП е бил, че работещите по случая чиновници са му докладвали, че за втори следващ път в границите на 3-4 дни не могат да разпитат лице по делото, което е готово да опише цялата скица и най-много на кой, по какъв метод и къде е предал изтеглените от банката 54 млн. лева за строителството на Лот 5 от Автомагистрала „ Хемус”.

" Лицето е декларирало и изказало подготвеност да приказва, само че единият от наблюдаващите прокурори по делото е сметнал и декларирал, че не го интересува какво ще споделя този човек. Аз бях задължен да ревизира обстановката и по този мотив отидох в службата, с цел да беседвам с прокурорите. Най-вече да схвана каква е тяхната настройка по делото и от кое място е тази индиферентност по това публично значимо дело ", добави той.

Калин Стоянов уточни още, че след случая са формирани досъдебни производства против чиновници на ГДБОП.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР