По нашите проучвания туристическият бранш е оптимистично настроен за летния

...
По нашите проучвания туристическият бранш е оптимистично настроен за летния
Коментари Харесай

Експерт: Туристическият бранш е оптимистично настроен за летния сезон

По нашите изследвания туристическият отрасъл е оптимистично надъхан за летния сезон. Това сподели за Българска телеграфна агенция Тодор Сотиров, шеф на компания " Пачуърк Агенция за връзки ", която провежда ревюто " Храни и питиета за туризма & ХОСТ промишленост 2024: Синьо лято ".

Той добави, че ранните записвания вървят доста добре. Много хотели ще отворят за Великден и майските празници за съседите от Румъния, уточни специалистът. Хотелиерите чакат добра претовареност още от началото на май, несъмнено, не през целия месец, само че последователно ще стартира да се насища, всички от сектора се надяват през тази година по-рано да се реализира по-висока претовареност, изясни Сотиров.

На ревюто " Храни и питиета за туризма & ХОСТ промишленост 2024: Синьо лято ", което се организира в курорта " Златни пясъци ", доближаваме равнищата от 2019 година, сподели още той и посочи, че като изложители заетостта е 100 %. В " Златни пясъци " вземат участие съвсем 130 компании, а на 25 април в курорта " Слънчев бряг " участниците ще са над 150.

Сотиров разяснява още, че на ревюто има специфичен бранш " Хотелско съоръжение, системи и технологии ". Около 15 % от всички участници са в този бранш и оферират хотелски текстил, посуда, съоръжение за кухнята, хотелска козметика и разнообразни други услуги, свързани с хигиена и освен.

През тази година съвсем 20 на 100 от всички участници са нови компании, които, в случай че не за първи, вземат участие за втори или трети път. По думите на Сотиров те оферират нови артикули и вземат участие с доста забавни оферти за сектора. Като образец той уточни артикули, свързани с индустриално филтриране на вода. Това са доста съвременни системи, които имат подобен потенциал, че цялостен хотел може да работи с пречистена вода. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР