По-младото поколение е в криза, според заглавията. Пристрастени към социалните

...
По-младото поколение е в криза, според заглавията. Пристрастени към социалните
Коментари Харесай

Лоша терапия — дали „лекът“ за децата е по-лош от болестта?

По-младото потомство е в рецесия, съгласно заглавията. Пристрастени към обществените медии, от ден на ден и повече деца одобряват антидепресанти, самонараняват се или са диагностицирани с разстройства като ADHD.

За проверяващата журналистка Абигейл Шрайър това е доказателство за голям неуспех от страна на „ промишлеността “ за психологично здраве, която намира контузия в ежедневните възходи и падения и намалява родителите до безпомощни наблюдаващи.

Книгата й „ Лоша терапия “ е бърза, незабранена офанзива против експерти по психологично здраве и специалисти по родителство, която ще разстрои доста терапевти. Но той задава значим въпрос: за какво повече лекуване на психологичното здраве на Gen Z – родените сред 1997 и 2012 година – не е довело до по-малко меланхолия? От 1986 година, написа Шрайър, всяко десетилетие е очевидец на съвсем удвояване на разноските на Съединени американски щати за психологично здраве. Почти 40 % от подрастващото потомство е получило лекуване от експерт по психологично здраве - спрямо 26 % от Gen Xers. И в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР