По медиите имаме някакъв панаир на войнстващата посредственост, озверели полуексперти,

...
По медиите имаме някакъв панаир на войнстващата посредственост, озверели полуексперти,
Коментари Харесай

Макрон подкрепя тези, които атакуваха Франция

По медиите имаме някакъв панаир на войнстващата незначителност, озверели полуексперти, които с удоволствие разказват военният удар на Съединени американски щати, Англия и Франция против Сирия като някакъв акт на божествена правдивост. Трябваше да им сложат табела: "Пръскането на радостни слюнки е строго неразрешено ". Но и подборът е стоманен. Как пък не се появи най-малко един глас, най-малко един, който да разгласи, че това е някаква полуда, че тези евроатлантически полезности по този начин елементарно минават в режим на ракети, че човек стартира да си мисли, че там има единствено жадност за кръв. Отвратително е да гледаш по какъв начин дефилират хора, които приказват за "зверствата на Асад ", без да е обещано нито едно, но в действителност нито едно доказателство за тях. Това разяснява във Facebook депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

И всичко това ще се върне като бумеранг. Не е нужно да си огромен специалист, с цел да го предвидиш. Това би трябвало да го знае най-много Макрон. В момента той заема страната на тези, които към този момент няколко пъти нападнаха Франция и разтърсваха Париж. Ето до каква степен е стигнала Европа в своите политически гърчове. Ония я нападат, а тя отива да им оказва помощ. Вероятно някъде из лудниците се описват истории за сходни пациенти.

Не е нужно да си популярен специалист, с цел да знаеш и друго. Подобна офанзива освен не подрива, а укрепва Асад. Сирийците са естествени хора. Те са жертви на огромна война от толкоз доста време и ясно виждат кой е на тяхна страна и кой оказва помощ на чужденците, които от години са инфилтрирани като раков израстък в тяхната страна. И на инат на поетичните старания на псевдоекспертите по нашите медии, западните страни от дълго време са престанали да бъдат носители на каквито й да е полезности в Сирия, а и в района. Няма по какъв начин да те обичат като подкрепяш някакви брадати изроди, чиято цел е да върнат всички общества в Средновековието. Няма по какъв начин да те обичат, когато отказваш да видиш къде е главния спор и да приказваш за "червени линии ", които точно твоите хора са престъпили.

Не мисля, че светът доближава към война. Тези удари го демонстрираха. Те са дежурни, нелепи, смешни и политическата им цел се губи някъде. Те са опит за проява, който се трансформира в комедия. Просто някои хора би трябвало да се научат да си пият хапчетата в мига в който си замечтаят да праснат още няколко ракети някъде...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР