По-малко от седмица преди своя 47-и рожден ден Бартоло Колон

...
По-малко от седмица преди своя 47-и рожден ден Бартоло Колон
Коментари Харесай

Биг Секси иска още един шанс във Висшата лига

По-малко от седмица преди своя 47-и рожден ден Бартоло Колон разкри какво е най-голямото му предпочитание – още един сезон в Мейджър лийг бейзбол, по опция в Ню Йорк Метс. Доминиканският питчер, който за последно хвърля във Висшата лига на Съединени американски щати и Канада през септември 2018 година, е безапелационен, че не мисли за пенсиониране.

" Мислех, че предходната година може би ще имам опция да се върна в МЛБ. Също по този начин знам, че откакто не се случи, тази година ще е още по-малко евентуално. Аз одъртявам, а играта принадлежи на младите питчери. Когато остарееш, тимовете към този момент не се нуждаят от услугите ти ", показа роденият на 24 май 1973 година деец пред ESPN.

Колон, който има зад тила си 21 сезона с 11 разнообразни клуба в Мейджър лийг (1997-2018) и рекордните за латино питчер 247 победи, разкри, че интервалът в НЙ Метс (2014-2016) е оставил най-топлите му мемоари. Той открои другарската среда в съблекалнята и момчетата от младия питчерски екип на " жителите " – изключително Ноа Синдергард, измислил прякора му Биг Секси. Бартоло дотолкоз се асоциира с него, че назова неотдавна издадената си автобиография " Биг Секси: С неговите лични думи " (Big Sexy: In His Own Words, 2020).

BRING SEXY BACK! Bartolo Colon Says He Wants To Play One More Season Before Retiring, Preferably With The Mets https://t.co/70wcmwic5b pic.twitter.com/DCj1EZw6TP
— Barstool Sports (@barstoolsports) May 18, 2020
" Онзи отбор на Метс беше нещо в действителност особено – уточни Колон. – Играл съм с 10 други тима, само че методът, по който се отнасяха с мен всички в Ню Йорк – от клубното управление до личния състав в кухнята, беше необикновен. А почитателите на Метс са най-хубавите. В началото, когато ми се смееха всякога, щом ми паднеше каската, се усещах некомфортно. Но когато видях какъв брой доста се забавляват, желаех по-голяма батерска каска, тъй че да пада по-често. Защото това беше същинско развлечение за тях! "

От февруари т. година Бартоло Колон носи униформата на мексиканския Асерерос де Монклова в локалната професионална лига (LMB). Все отново Биг Секси мечтае за различен свършек на кариерата:

" Ако зависеше от мен, бих се пенсионирал в Метс. Бих желал кариерата ми да завърши в Ню Йорк. Но в случай че получа каквато и да е опция да се върна в МЛБ, бих играл на всички места. Ако който и да е тим от Мейджър лийг желае един дъртак, аз съм разполагаем! "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР