По-малко от седмица преди официалния старт на новия парламент партиите

...
По-малко от седмица преди официалния старт на новия парламент партиите
Коментари Харесай

Кои са ключовите решения, които трябва да вземе 48-ото НС?


По-малко от седмица преди формалния старт на новия парламент партиите към този момент са подготвени със листата с най-важни задания. „ Червените линии “ пред съставянето на постоянно държавно управление отстъпват място на някои от основните решения, които би трябвало да вземе.

На фона на сред партиите – едно е ясно – новите депутати би трябвало да одобряват бързо бюджета за идната година. Заради това и политическите обединения желаят незабавно да проработят комисиите, а по-късно да се откри и болшинство в пленарната зала за план-сметката на страната.

Дали тази сметка ще е празен чек за друга власт, следва да разберем.
Съгласие има и по друга задача – нужните законови промени по Плана за възобновяване, тъй че страната ни да получи парите от Европа.

Спорове обаче отново се обрисуват

В листата със незабавни задания от слагат на челна позиция бързи антикризисни ограничения в бранш енергетика, които да повлияят и на цените.
Борбата с високите цени пък е във фокуса и на.

Времето до вземането на тези решения би трябвало да се посвети на друга цел – изпращане на оръжия за Украйна, уверени са от „ “.

Вече е ясно, че военната помощ ще получи „ да “ и от, и „ “. Не такава е позицията на „ “, които имат различен приоритет номер 1 – да подхващат ограничения за връщане на българите от чужбина.

Партиите в Народното събрание са единомислещи за едно – за всяко решение са нужни пари. Затова и задача номер 1 е приемането на, както и сполучливият път до европейските средства по Плана за възобновяване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР