По-малко от половина след като претърпя сърдечен арест, най-големият син

...
По-малко от половина след като претърпя сърдечен арест, най-големият син
Коментари Харесай

Синът на ЛеБрон Джеймс - Брони дебютира за колежанския си баскетболен отбор в САЩ

По-малко от половина откакто претърпя сърдечен арест, най-големият наследник на баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс - Брони се завърна на терена и дебютира за тима на Университета на Южна Калифорния при провалянето със 79:84 след продължение от Лонг Бийч Стейт.

19-годишният баскетболист влезе от аварийна пейка и записа 4 точки, 3 битки и 2 откраднати топки за 17 минути игра, а дуелът бе изгледан онлайн от неговите другари и семейство.

" Искам единствено да кажа, че съм признателен за всичко. Просто желая да благодаря на всички, които ми помогнаха да стигна до този миг ", съобщи след мача Брони Джеймс

В същото време неговият именит татко ЛеБрон употребява профила си в обществените мрежи, с цел да поздрави своя наследник и добави, че той към този момент е спечелил най-голямата шампионат - живота

" Дори не мога да опиша какъв брой прочувствен беше днешният ден за мен. Изтощен съм и всичко, което мога да кажа е: " Брони ти си необикновен! " По дяволите успехите и загубите, които ще последват отсега нататък. Ти към този момент завоюва най-голямата цел/шампионат и това е живот! ", написа изпълнител №1 в историята на НБА.

Според профилираното издаение Eurohoops.net. е допустимо ЛеБрон Джеймс да изчака сина си Брони за евентуалния му дебют в Националната баскетболна асоциация (НБА) с вярата да играе паралелно с него.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР