По-малко от година, когато инвестира милиони евро за бразилците, Едер

...
По-малко от година, когато инвестира милиони евро за бразилците, Едер
Коментари Харесай

Черният списък на Зизу и Перес за Реал Мадрид е ясен

По-малко от година, когато влага милиони евро за бразилците, Едер Милитао и Родриго Гояс, сърбинът Лука Йович, Еден Азар и Алфонс Ареола, то в Реал Мадрид са подготвени за следващото си прекрояване на основите на тима. Според медиите на Иберийския полуостров има нов проект пред Флорентино Перес и Зинедин Зидан да подобрят тима от столицата.

Двамата са изготвили сериозен „ черен лист” с футболисти, които към този момент не попадат в проектите им, а играчите са близо една дузина. Листата още веднъж е ръководена от Гарет Бейл, който към този момент навърши 30 години и продължава да не впечатлява с екипа. В същата обстановка се намират Хамес Родригес и Мариано Диас.

Сходна е обстановката и с Браим Диаз и Алваро Одриосола, които мъчно ще могат да се осъществяват в състава на Зизу. Очаква се Ашраф Хакими да се завърне от наема си в Борусия Дортмунд, а това ще направи по този начин, че Одриосола ще бъде продаден, откакто в този момент е чартърен в Байерн Мюнхен.

Трима от последното лято – Йович, Милитао и Ареола, също нямат бъдеще на „ Бернабеу”. Първите двама не могат да намерят непрекъснато място в тима на Зидан, като сърбинът не демонстрира и близо до това равнище, което се виждаше в Айнтрахт Франфкурт. Той има два гола в 24 мача, като от Мадрид заплатиха 60 милиона евро за него.

Бразилецът Милитао пък също не съумява да убеди с изявите си в испанската столица, а позитивното е, че към него има интерес, макар че не играе постоянно с екипа на „ лос меренгес”.

Най-специалните случаи са при Лука Модрич, Марсело и Лукас Васкес. Феде Валверде се оправя отлично на позицията на хърватина, който навършва 35-годишна възраст през септември и има единствено една година по своя договор. Марсело пък прави 32 идния месец и е заменян все по-често от Ферлан Менди. Лукас Васкес също е с година по своя контракт и не се знае неговото бъдеще какво би било.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР