По-малко от две седмици остават до крайния срок за кандидатстване

...
По-малко от две седмици остават до крайния срок за кандидатстване
Коментари Харесай

Наближава крайния срок за кандидатстване за изработване на дизайн на младежка награда

По-малко от две седмици остават до крайния период за кандидатстване в националния конкурс за разработване на дизайн на младежка премия.

Областният шеф на Русе Анатоли Станев приветства самодейността и означи, че тя дава доста добра опция за изява на младежи, които имат хрумвания и знаят по какъв начин да ги осъществят. „ Участието в сходни състезания дава убеденост и разкрива нови хоризонти пред младежите “, разяснява Станев. 

Инициативата бе оповестена в средата на септември и е в по отношение на това, че Европейската комисия разгласи актуалната година за европейска година на младежта. Мотото, под което Министерството на младежта и спорта организира начинания и събития по време на Европейската година на младежта, е „ Устойчиво развиване – Европа 2050: Да чуем младежите на България “. В надпреварата присъединяване могат да вземат младежи на възраст сред 15 и 29 години, като за задачата би трябвало да бъде изпратен план на премията (снимка, графичен проект), малко изложение на визията, мотивацията, вплетените знаци, концепцията на модела и материалите за направа на е-поща:. Необходимо е премията да бъде вид статуетка, като наложително изискване за материалите, от които би трябвало да се създаде, е да не замърсяват околната среда при разложение. Такива биха били естествените, рециклираните или екологичните материали. Друго значимо изискване за плана е, че той би трябвало да бъде в мащаб 1:1 и с размери: 25/30 см.

Подробности по отношение на състезанието може да откриете на следния уеб адрес:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР