По-малко от 3 часа остават до вота на недоверие, който

...
По-малко от 3 часа остават до вота на недоверие, който
Коментари Харесай

Глас народен - глас Божи! Анкета сред над 10 000 души на Novinite.bg бута кабинета с 86%

По-малко от 3 часа остават до вота на съмнение, който ГЕРБ внесе против кабинета на Кирил Петков по отношение на икономическата политика водена от ръководещата коалиция. Препирните в Парламента дали това е същинската причина за искане на вота, меренето на мускули с агитки пред Народно събрание и останалите познати способи на обединенията, в действителност, най-после няма да имат изключително значение. Защото сухата математика ще влезе в приложимост и единственото значимо ще са гласовете " За` " и " Против " кабинета на четворната коалиция, формиран от министри от Има Такъв Народ, Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България. Припомняме, че Има Такъв Народ на Слави Трифонов напусна със скандал обединението и в този момент останалите предани на Дългия и Тошко Йорданов депутати ще гласоподават за събаряне на Петков и Василев от власт. 

 поръча и пусна още преди два дни анкети в две от най-популярните страници в обществената мрежа Facebook. А точно - " Обичам да се дръзвам ", която има над 300 000 лайкове и съвсем толкоз почитатели, както и " Не карай пил ", следвана и харесвана от над 260 000 души.

Днес, в деня на действителния избор на съмнение , повторихме анкетите и в последна сметка съумяхме да получим сензитивно над 10 000 отзиви на елементарни българи, които обаче пожелаха виртуално да дадат своя глас " За " или " Против " държавното управление на Кирил Петков. Политическите анализатори и най-много социолозите обичат да си служат с термина " представителна извадка ". Въпросното фразеология се отнася в цялост и обгръща нашите анкети, тъй като в тях присъединяване са взели освен голям брой консуматори на Facebook, само че и хора с друг етнос, обществена каста, живеещи в села и градове - въобще картинката е тъкмо " представителна извадка ". Такава, която заради масовостта си сигурно излиза отвън рамките на тясната партийна поддръжка, фалшив профилите и платените профили.

Като цяло можем да създадем извод, че хората, които желаят кабинета да бъде свален са болшинство. От над 10 300 виртуално дали своят вот до 16:00 часа през днешния ден в анкетите ни малко под 86 % са " лайкнали " фотографията, в която питаме желаят ли актуалните управници да си вървят. На противоположния полюс са 13,5 %, които са сложили сърчице. Те застават зад Кирил Петков и сие и желаят да те да останат във властта. Има и дребна група хора, които не са избрали нито палец, нито сърце, тъй че можем да ги броим за " въздържали се ", каквито прочее може да има и в действителния избор в 19:10 часа в Парламента.

За да илюстрираме анкетите сме вградили по-долу скрийншотове към тях, отнасящи се към 16:00 часа, тъй че всеки да може да ги прегледа и да си направи сметка. 

Едно е несъмнено - зад клавиатурите елементарните хора са недоволни. Дали от цената на хляба и останалите хранителни артикули + смазващата инфлация, дали от позицията на кабинета за войната или РСМ, дали от цялостната политика или пък посланията на ръководещите - в случай че зависеше от тези гласове, то кабинетът ще падне. 

 

 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Линк към страницата " Обичам да се дръзвам " - 

Линк към страницата " Не карай пил " - 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР