По-малко от 24 часа след като излезе на свобода след

...
По-малко от 24 часа след като излезе на свобода след
Коментари Харесай

По-малко от 24 часа след присъдата: Явор Бахаров отново в съда

По-малко от 24 часа откакто излезе на независимост след последната си издънка, Явор Бахаров се оказа още веднъж в Софийски областен съд. Този път обаче не като обвиняем, а като очевидец по гражданско дело, което продуцентите на сериала Под прикритие водят против компания, печатала лотарийни билети с лицата на героите от престъпната поредност.

Явор беше част от последния сезон на високо адреналиновата сага на Българска национална телевизия, а обликът му също грее на билетчетата на шанса. Затова се наложило да се върне при Темида, с цел да свидетелства в 9:30 часа сутринта на 7 март. Той се появил на делото в същия тип и облекла, както бил пуснат от ареста в 20 часа предната вечер.

Припомняме, че дребният брат Бахаров още веднъж попадна в полезрението на управляващите, откакто беше задържан на 4 март през нощта. В 1,25 часа на кръстовището на ул. Фритьоф Нансен и бул. Ев. И Хр. Георгиеви къдрокосият артист е дърпал за косата жена.

След като инцидентен минувач се опитал да ги разтърве, само че бил блъснат от Бахаров, се намесила полици. Говорителят на Софийска районна прокуратура Невена Зартова обясни за Монитор, че артистът не е удрял служител на реда, „ отказал е да показа персоналните си документи и е откаран в I районно ръководство “.

От прокуратурата допълниха, че Явор не е бил и удрял никого, само е дърпал косата на жена. Това съобщи и половинката му – актрисата Рая Пеева в персоналния си Инстаграм профил.

„ Някои медии с или без предпочитание комбинират и преувеличават обстоятелства. Случката е мощно пресилена и не дава отговор на истината. Не е имало принуждение над жена нито пък към полицейски чиновник това е потвърден факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме дружно, Обичаме се, Обичайте се и вие “, отбрани обичания си тя.

Явор беше задържан за 72 часа, само че преди тяхното приключване, още на 48-я час, на 6 март в 15 часа 98-ми състав със арбитър Мила Лазарова гледа делото му. Той се е признал за отговорен и е сключил съглашение с прокуратурата за 9 месеца пробация, което съда е одобрил. След което е върнат още веднъж в ареста, от където е пуснат чак към 20 часа. От Софийски областен съд обясниха пред Монитор, че брат му Захари Бахаров му е наел юрист и е платил за него, само че бил толкоз гневен, че не го посрещнал откакто го пуснали.

Припомняме, че това не е първият конфликт на Явор със закона. Преди няколко години той беше арестуван, упрекнат и приет за отговорен за владеене на опиати.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР