По-малкият терен на стадион Витоша“ в Бистрица ще причини много

...
По-малкият терен на стадион Витоша“ в Бистрица ще причини много
Коментари Харесай

Камбуров коментира битката за титлата: Интригата ще е до самия край

По-малкият терен на стадион „ Витоша “ в Бистрица ще аргументи доста главоболия на първенеца Лудогорец против ЦСКА 1948 в неделния мач в челната шестица на шампионата. Това е мнението на Мартин Камбуров, голмайстор номер 1 в историята на Първа лига, изразено в негово изявление в днешния брой на „ Мач Телеграф “. 

„ ЦСКА 1948, след стъписаните първи минути във финала за Купата, изиграха едно положително второ полувреме и съм сигурен, че на стадиона в Бистрица, където е по-скъсен теренът, могат да основат огромни проблеми на Лудогорец с положителните реализатори, които имат “, е прогнозата на Камбуров за неделния мач от 21 ч. в Бистрица, в който ЦСКА 1948 ще бъде изведен от нов треньор – досегашния ментор на дубъла Атанас Рибарски.

Според Камбуров в оставащите мачове от сезона Лудогорец има къде да стъпи изкривено, освен в Бистрица: „ След това има още мачове за „ орлите “ против Левски и Черно море. На ЦСКА също не е лесна програмата, тъй че съгласно мен интригата ще е до края “, отбелязва Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР