По-малкият брат на Шарън Стоун, Патрик почина на 57 години,

...
По-малкият брат на Шарън Стоун, Патрик почина на 57 години,
Коментари Харесай

Братът на Шарън Стоун си отиде 17 месеца след загубата на малкия си син

По-малкият брат на Шарън Стоун, Патрик умря на 57 години, написа " People ".
Актрисата удостовери гибелта на брат си късно в понеделник, споделяйки тяхна обща фотография в Instagram.

" Почивай в мир, Патрик Джоузеф Стоун ", написа тя.

Преди това във видео тя описа за тежката си загуба.

" Наистина загубихме брат ми Патрик Джоузеф Стоун от инфаркт през вчерашния ден ", сподели тя през сълзи. " Като всяко семейство, ние ви благодарим за вашата обич и поддръжка в същото време на неизмерима тъга и оценяваме всичките ви съболезнования. Да, имахме голяма загуба през последните няколко години, по този начин както доста от вас също имат. И ние изцяло разбираме, че загубите са наши тук, на Земята. Просто ви молим да продължите да бъдете положителни. Благодаря Ви ".

Патрик беше татко на племенника на Стоун - Ривър, който през 2021 година умря от " цялостна органна непълнота " на 11-месечна възраст.

Съпругата на Патрик оплака брачна половинка си в неделя, съобщавайки на околните си в обществените медии, че той е умрял в ранните часове на сутринта.

" Сърцето ми е като че ли изтръгнато от гърдите ми. Патрик отлетя към нашия сладостен Ривър към 3, 30 тази заран. Не знам какво друго да кажа, той беше моят свят ", сподели брачната половинка му Таша. Тя разяснява, че животът ѝ с Патрик е бил прелестен и се надява в този момент двамата с Ривър да си прекарват добре в парадайса. 

През септември 2021 година Шарън Стоун показа: " Племенникът ми съумя да избави три живота - на две бебета и 45-годишен мъж. Мога единствено да кажа, че в никакъв случай, в никакъв случай не знаеш дали ще се случи покруса в живота ти или в фамилията ти, само че тази опция да бъдеш донор на органи, тя ни избави, избави нашето семейство ". 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР