По кой известен си падат Pavell & Venci Venc`, Криско,

...
По кой известен си падат Pavell & Venci Venc`, Криско,
Коментари Харесай

Михаела Филева - най-големият фен на Григор

По кой прочут си падат Pavell & Venci Venc`, Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита и DARA? Това споделиха изпълнителите на обичаното музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Освен, че потвърждават своя гений на сцената, зад кулисите на всеки концерт постоянно кипи занимателна другарска атмосфера, споделена от всички.

Мъжете, участници в турнето, дадоха, както доста предвидими, по този начин и изненадващи отговори. Тото показа, че постоянно е харесвал пънк излъчването на канадската звезда Аврил Лавин, а съгласно дуетния му сътрудник – Лъчо, Сандра Бълок е една от най-красивите дами.

Криско съобщи, че не остава апатичен към най-привлекателната и обичана на няколко генерации от мощния пол „ спасителка на плажа “ – Памела Андерсън. Pavell & Venci Venc’ не са едно мнение, когато става въпрос за женска хубост.

Pavell не крие, че е покорен от дамата, приета за пример за женствено лъчение и красота– Анджелина Джоли. Venci Venc’ е безапелационен, че латино дивата Дженифър Лопез заслужава да оглавява класациите за най-привлекателните дами в света.

Любимият хип хоп танцьор на турнето – Ballan се оказа обожател на една от най-известните и провокативни поп реализатори за всички времена – Бритни Спиърс. Талантливият Калоян Димитров постоянно си е падал по пленителното лъчение на американската певица.

Михаела Филева с голяма усмивка призна, че е огромен почитател на Григор Димитров. Чаровната певица съобщи, че с изключение на, че откровено се възхищава на гения и триумфите на най-хубавия български тенисист, го намира и за извънредно обаятелен.

Без да се замисли DARA показа сходно мнение, само че за Лиъм Хемсуърт. TITA разгласи Джъстин Бийбър за най-привлекателната звезда. Застанала Очи в очи с репортера на The Voice, Михаела Маринова показа, че обичаната ѝ световноизвестна звезда и ентусиазъм е Хари Стайлс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР