По книжарниците излезе „Ритуали и древни тайнства”, най-новата книга на

...
По книжарниците излезе „Ритуали и древни тайнства”, най-новата книга на
Коментари Харесай

„Ритуали и древни тайнства” от Христо Буковски – забравените традиции на българите

По книжарниците излезе „ Ритуали и антични тайнства”, най-новата книга на Христо Буковски („ Похитеното богатство на богомилите”, „ Страховитото прераждане на богомилите”, „ Воинската харизма на българите” и др.).

„ Ритуали и антични тайнства” показва българските обичаи по този начин, както не сте ги виждали досега. Изчерпателен и скъп източник за всеки, който желае да се върне обратно във времето и да открие тайните на предците си, книгата на Христо Буковски ни среща с историята на най-потайните измежду всички ритуали по нашите земи.

Коя е силата, която движи българските празнични обичаи? Какво е предопределило висшите служби на отдадените в божествените секрети? Чародейства ли са това, или завещание от небесната просвета? Каква е натрапчивата връзка сред българските персонални и родови тайнства, живи и до през днешния ден, и загадъчни проявления и галактически явления? Феномени, които подготвят за магични въздействия над участниците в другите мистерии. Години наред подсказките към изконни знания са били подминавани, подценявани даже.



Хилядолетия наред персони с изключителни качества и благоприятни условия са се подлагали на рискови тествания, с цел да надзърнат в светове, откъдето смутни пришествия са стряскали и омайвали хората. „ Ритуали и антични тайнства” открехва портата към цялото завещание на българската национална религия. Слабо известни и даже незабелязани условия по градежа на основни светилища от разнообразни времена издават удивителни детайлности за пътя, по който тайнствата в окултни общества и при съвършените богомили са прониквали на степени в календарната обредност на българите.

Допълнена с редица черно-бели фотоси на значими места и реликви от българската история, „ Ритуали и антични тайнства” е идеален подарък, който ще възвърне изгубените мемоари за тайнствата на прадедите ни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР