По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка

...
По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка
Коментари Харесай

Задържаха мъж за имотна измама в Слънчев бряг

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Красимир С.

Той е упрекнат за това, че през м. 10.2017 година в к. к. „ Слънчев бряг “, общ. Несебър и в гр. Бургас, в качеството на длъжностно лице – шеф на комерсиално сдружение с предмет на активност търговия и ходатайство с недвижими парцели, в изискванията на рисков рецидив, възбудил и поддържал подвеждане у жител на Израел, че ще му посредничи за покупка на неподвижен парцел – апартамент, находящ се к. к. „ Слънчев бряг “, общ. Несебър, като води договаряния със притежателите на парцела за понижаване на в началото оповестената от тях цена, както и че ще спомага за осъществяване на покупко-продажбата пред нотариус, и по този начин стимулирал потърпевшия да му съобщи сумата от 22 000 евро, с което предизвикал на последния имотна щета в огромни размери. Престъплението е квалифицирано по член 211, вр. член 210, алинея 1, т. 3 и т. 5, вр. член 209, алинея 1, вр. член 29, алинея 1, б. „ А “ от Наказателен кодекс.

Агент по продажби на покривна ламарина е изправен на подсъдимата пейка за измами

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Красимир С. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият би могъл да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения. Определението на Районен съд – Бургас предстои на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР