По искане на главния прокурор Сотир Цацаров Централната избирателна комисия

...
По искане на главния прокурор Сотир Цацаров Централната избирателна комисия
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на четирима кандидати за постове във властта

По искане на основния прокурор Сотир Цацаров Централната изборна комисия даде позволение за привличане под отговорност на четирима претенденти за постове във властта на локалните избори.

Обвинение ще бъде повдигнато на Гюлтен Рушуд, записана като претендент за общински консултант в община Исперих от партия " Земеделски национален съюз ".

Като обвинени ще бъде привлечени и Янко Янков, който е претендент за кмет на община Стара Загора от коалиция " Алтернативата на жителите ", Сали Шабан Ибрям - претендент за общински консултант на община Момчилград от партия " ДОСТ ", както и Бюлент Кемал Хасан - претендент за кмет на село Тодорово, община Исперих от Движение за права и свободи.

На публицистичната поща на news.bg получихме и изказване на един от упрекнатите - Янко Янков. Той е безапелационен, че не е арестуван. Според него обвиняването, че е купувал гласове е " скалъпена история ", която да му попречи да победи на изборите. По негови думи тъкмо в днешния ден, когато му се повдига обвиняване за търговия с гласове, през целия ден въобще не е напускал офиса си. Това е поръчка да ме смачкат и да не им преча, уверен е Янков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР