По искане на Андрей Чорбанов от парламентарната група на Има

...
По искане на Андрей Чорбанов от парламентарната група на Има
Коментари Харесай

Депутатите изслушват министъра на здравеопазването Асена Сербезова заради COVID-19

По искане на Андрей Чорбанов от парламентарната група на " ИТН " министърът на опазването на здравето Асена Сербезова ще бъде изслушана в Народното събрание през днешния ден. Предложението е по отношение на разпространяването на COVID-19, съобщи Българска телеграфна агенция.

Парламентът ще гласоподава преустановяване пълномощията на народния представител Георги Гвоздейков от парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “. Той самичък е подал оставката си на 14 юли.

Депутатите би трябвало да гласоподават и плана на решение за превръщане на факултета със седалище във Велико Търново на Национален боен университет „ Васил Левски “. Заради липса на кворум планът беше показан преди седмица в залата, само че не беше гласуван. Поради същата причина не бе гласуван на второ четене и законопроектът за изменение в Закона за статистика на вътрешнообщностната търговия със артикули.

Депутатите ще гласоподават на първо четене и четири законопроекта за промени в Кодекса на труда, планува проектопрограмата за работа на Народното събрание. Преди седмица обособените оферти бяха показани и разисквани в пленарната зала, само че до гласуването им не се стигна поради липса на кворум.

Промените в Закона за хазарта на второ четене ще бъдат гласувани през актуалната седмица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР