По инициатива на ВМРО бе дадена зелена светлина за реализиране

...
По инициатива на ВМРО бе дадена зелена светлина за реализиране
Коментари Харесай

ВМРО: Колодрума да се предостави на ВК Марица

По самодейност на Вътрешна македонска революционна организация бе дадена зелена светлина за осъществяване на концепцията зала Колодрума да бъде предоставена на ВК „ Марица “ за неговия предварителен и подготвителен развой.

На съвещание на Общински съвет станахме неволни очевидци на едно грозно отношение по отношение на една от спортните емблеми на града ни, донесла голям брой мотиви за горделивост измежду всеки жител на града, декларират воеводите.

Въпреки компликациите клубът съумява да стои над всички сегашни проблеми и пречки, с които се сблъсква от бюрократична позиция при провеждането на своята подготовка, а също по този начин и при присъединяване си в влиятелните интернационалните шампионати, в които взема постоянно присъединяване.

В тази връзка считаме, че ние всички като жители, а също по този начин и Общината в частност, сме длъжници на този спорт и на този клуб, споделиха от групата на Вътрешна македонска революционна организация.

Смятаме, че спортът в града ни не е показан единствено от футболната вяра в лицето на двата огромни клуба „ Ботев “ и „ Локомотив “, а че градът ни е една самобитна люлка, в която са израснали и са се оформили като експерти голям брой наши спортисти в самостоятелния и в групов спорт, настояват те в претекстовете си.

В тази връзка считаме, че това решение е поклон към клуба и като знак на потвърждение на нашето интензивно и ясно отношение към ВК „ Марица “, да създадем нужното, с цел да може той да реализира естествен подготвителен и предварителен развой, споделиха още от Вътрешна македонска революционна организация.

С това решение възложихме на кмета на Пловдив да предприеме нужните законово вменени дейности по продължително даване на спортна зала „ Колодрума “ като първа стъпка към подсигуряване на тези естествени за подготвителния развой на клуба условия.

Считаме, че залата разполага с нужните условия за осъществяване на пълностоен подготвителен развой, имайки поради и това, че залата в по – огромната част от годината стои на практика неизползваема, безапелационни са воеводите.

В същото време принципал на това оборудване се явява Общински съвет – Пловдив, т. е. е в прерогативите на общинските съветници да преценяват по какъв начин да бъде употребявано това общинско имущество, съгласно действителните потребности на града и поставените цели, заключиха от групата на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР