По инициатива на ръководството на Военна академия „Г.С. Раковски“ в

...
По инициатива на ръководството на Военна академия „Г.С. Раковски“ в
Коментари Харесай

Офицери от Военна академия „Г.С. Раковски“ гостуваха в Областна администрация – Стара Загора

По самодейност на управлението на Военна академия „Г.С. Раковски“ в Областна администрация Стара Загора гостуваха офицери от магистърската компетентност „Стратегическо управление на отбраната“.

На срещата участваха зам. регионалният шеф Любомир Желев, основен специалист ОМП Деян Грудев, отговорникът ПУ Ангел Гюрджийски, представители на РД ПБЗН-Стара Загора.

Г-н Желев приветства гостите и изясни, че Старозагорска област е значима от позиция на националната сигурност, тъй като в нея се намират огромни стратегически обекти.

Деян Грудев срещна приъстващите с Областния проект за отбрана при бедствия и с функционалностите и дилемите на Областния съвет по сигурност, който е съвещателен орган на регионалния шеф. Той даде образци с бързи и навременни решения на Областния съвет по отношение на идването на групи украински бежанци на територията на Старозагорска област.

Представителят на РД ПБЗН приказва за Закона за отбрана при бедствия и Националната система за реагиране при бедствени обстановки.

В края на срещата на господин Грудев бе връчен Плакет на началника на Военна академия. Високото отличие той получи за високо професионалната си работа като специалист по отбранително-мобилизационната подготовка и за основаните положителни контакти сред Областна администрация и Военна академия „Г.С. Раковски“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР