По информация на посолството ни в Лондон български гражданин, живеещ

...
По информация на посолството ни в Лондон български гражданин, живеещ
Коментари Харесай

51-годишен българин загина след нападение във Великобритания

По информация на посолството ни в Лондон български жител, живеещ в Саутпорт, Англия, е умрял на 4 юни , откакто е бил в сериозно положение след нахлуване в събота, 1 юни. Единият от неговите синове също е бил атакуван и е лекуван в болничното заведение Ейнтрий, оповестява Министерство на външните работи.

Арестувани са двама обвинени , като единият е освободен под гаранция , а другият остава в ареста. Посолството на Република България в Лондон е по отношение на полицията по отношение на случая.

В оповестено от полицията на окръг Мърсисайд публично известие се показва, че българският жител, живеещ в Саутпорт, Венцислав Маргинов на 51 години, е умрял на 4 юни в резултат на нахлуване, осъществено на 1 юни.

Около 22 и 40 часа патрулиращи служители на реда са забелязали нарушаване на реда на улица " Лорд Стрийт " и о ткриват мъж да лежи на земята в безсъзнание . Той и двамата му синове са нападнати от група мъже покрай хотел " Скарисбрик ". Предполага се, че 51-годишният е съборен на земята и атакуван.

Арестуван е 31-годишният Джеймс Питър Гелинг , също живеещ в Саутпорт, като Гелинг се е явил пред Магистратския съд на 4 юни и остава в ареста. Друг обвинен е освободен под гаранция.

Британските управляващи насочат молба към всеки с повече информация да се свърже с полицията на Мърсисайд посредством Twitter @MerPolCC, Facebook Merseyside Police CC или по телефона на номер 101, като се уточни случай № 19100282822.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР