По информация на българското посолство в Претория заради новооткрития COVID-19

...
По информация на българското посолство в Претория заради новооткрития COVID-19
Коментари Харесай

МВнР предупреди българите: Не пътувайте до Южна Африка

По информация на българското посолство в Претория поради новооткрития COVID-19 вид " Омикрон " огромна част от самолетните компании, които оперират от и до Република Южна Африка и страните от района като Ботсвана, Есватини, Зимбабве и Лесото, са оповестили, че стопират полетите от тези страни на основата на въведените ограничения в съответните страни.

В тази връзка от Министерството на външните работи (МВнР) предлагат на българските жители да се въздържат от пътувания до страните от южноафриканския район до изясняване на обстановката и възобновяване на полетите.
Нова заповед: 10-дневна карантина за българите, идващи от 7 страни в Южна Африка
Считано от неделя, 28 ноември, българските жители, лицата със статут на непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване у нас и...

Българските жители, изпаднали в неволя, могат да се свързват с посолството ни в Република Южна Африка непрекъснато на телефонен номер +27798937336. Той се употребява за съобщаване на незабавни случаи и спешни обстановки за оказване нужното подпомагане на засегнатите.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +35929482404; +35929713856 или на имейл: [email protected].

От Министерство на външните работи предлагат на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в раздела.

Още от АФРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР