По-големият син на Никълъс Кейдж – Уестън, впечатли последователите си

...
По-големият син на Никълъс Кейдж – Уестън, впечатли последователите си
Коментари Харесай

Синът на Никълъс Кейдж готви по БГ рецепти - slava.bg

По-големият наследник на Никълъс Кейдж – Уестън, впечатли почитателите си в обществените мрежи, като показва забележителни умения зад печката.

За кулинарните си завършения 29-годишният артист, състезател и музикант се въодушеви от опитаните ястия по време на престоя си в България през 2017 година Тогава той бе у нас дружно със звездния си баща, с цел да снимат полицейския трилър на Йорк Шакълтън „ Код: 211 “.

Тогава татко и наследник играха от двете разнообразни страни на барикадата – като ченге и нарушител. А режисьорът показа пред „ Монитор “, че тематиката на заглавието е определена за по-голямата част от фотосите да могат да се проведат в студиата на „ Ню Бояна “.

Краткото видео, в което Кейдж-младши демонстрира по какъв начин подготвя кебап по рецепта, забелязана у нас учуди почитателите му.

„ Не знаех, че си и кулинар “ и „ Съпругата ти евентуално е отвън града “ са единствено част от закачливите мнения на почитателите му.

Това не е първият път, в който синът на звездата от „ Лице назаем “ демонстрира благосклонностите си към България. Броени месеци откакто петкратният европейски първенец по самбо Иван Илиев му подари куртка, той татуира наименованието на спорта зад ухото си, като надписът е на кирилица. Мастилената си облага Кейдж-младши сподели по време на сватбата си с актуалната му брачна половинка Хила Аронян.

Междувременно Уестън се завръща и на музикалния небосвод. В последните години той сложи кариерата си на сцената на трупчета в интерес на актьорската игра. Сега обаче лидерът на похитителите от „ Код: 211 “ се готви да издаде нов албум. Той към този момент показа първото парче от диска - Gold Shadows. За него споделя, че посланието е обвързвано с превъзмогването на страха.

Кейдж изяснява, че самичък работил върху записите на всеки един инструмент – барабани, бас, китара, бузуки и така нататък Самият той е и създател на всички песни в албума.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР