По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години.“

...
По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години.“
Коментари Харесай

Явор Дачков: По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години

„ По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години. “ Това написа във фейсбук журналистът Явор Дачков, след съвещанието на Народното събрание и гласуването на отхвърли на Мария Габриел от поста министър- ръководител.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

По-големи жалкари в политиката не помня в последните 30 години. Апропо – сега Кирил Петков е друсан, вижда се от директното предаване от Народното събрание. Пълен шок!

ПП-ДБ вършат последен отчаян опит да спасят държавното управление, напомня SafeNews. Атанас Атанасов, от името на партията, предложи вторият мандат да е народен, а министър председателят – от партия ГЕРБ.

По време на изключителното съвещание, оето депутатите ще гласоподават проекторешението за крах на първия мандат на ГЕРБ-СДС, Атанасов насочи апела си казвайки:

„ Днес е заоблачен ден за българската народна власт.Дали слънцето ще пробие зависи от тази зала, другояче ще последва градушка.ПП-ДБ удостоверяваме готовността да осъществяваме този мандат като общ, т.е. Национален с ГЕРБ-СДС.

Като обществено политическо харакири, дефинира чутото лидеркага на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Думата взе и съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков.

„ Ще бъде най-голямата неточност, в случай че определите чутото като молба. Не разбирате ли, хора, че в политиката, както и в живота, най-важното нещо е да си спазваш думата. Да го правиш не от боязън, лакомия, а от възприятие за дълг “, изясни той.

„ До последния миг те бяха нахални, желаеха да узурпират цялата власт. Много желаех да има държавно управление, не желаех да има говорилни. “ Това съобщи преди задесанието на Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, напомня SafeNews.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР