По две версии се работи при случая с убийството на

...
По две версии се работи при случая с убийството на
Коментари Харесай

Започва разследване за контактите между Лазар Влайков и районния прокурор на Пазарджик

По две версии се работи при случая с убийството на притежателя на заведение във Виноградец. Според формалната версия, по която се работи, съдбовният изстрел е създаден от 6-годишно момченце, а по друга съдбовният изстрел е даден от ръководителя на общинския съвет в Септември Лазар Влайков. Това заяви основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила в Пазарджик.

Днес на място в Окръжна прокуратура гр. Пазарджик, основният прокурор персонално се срещна с хода на следствието по досъдебното произвеждане, формирано по отношение на случая в с. Виноградец, при който 47 годишен мъж умря от огнестрелно пострадване, с осъществените досега дейности и събраните доказателства.

От думите му стана ясно още, че казусът се трансферира от Пазарджик в Окръжната прокуратура в Пловдив за по-голяма обективност.
Причината за преместването на следствието в Пловдив са изнесените обвинявания от околните на убития мъж, че незабавно след случая Лазар Влайков се е обадил на районния прокурор на Пазарджик Георги Кацаров, с който били в близки връзки.

В хода на следствието са конфискувани натривки за барутни частици от ръцете на убития, на детето и на Лазар Влайков. Експертизата е изпратена в Националния институт по криминалистика в София.

Главният прокурор разгласи, че стартира следствие за контактите и връзките сред Лазар Влайков и районния прокурор на Пазарджик Георги Кацаров. Цацаров е наредил с изключение на разпечатка на телефона на Влайков да бъде направена такава и за телефона на районния прокурор.

Влайков беше арестуван, само че освободен от ареста без повдигнато обвиняване. Междувременно ГЕРБ го изключи от партията и го прикани да напусне Общинския съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР