По думите на лидера на ГЕРБ половината министри в служебния

...
По думите на лидера на ГЕРБ половината министри в служебния
Коментари Харесай

Майката на кмета на „Подуяне“ от ПП-ДБ-СС - министър в правителството на Главчев

По думите на водача на ГЕРБ половината министри в служебния кабинет са на „ Продължаваме промяната “

Майката на кмета на столичния регион „ Подуяне “ Кристиян Христов, който е от ПП-ДБ-СС е министър в държавното управление на Димитър Главчев. Новината заяви Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. Той посочи, че по време на срещата със симпатизанти в „ Подуяне “ в понеделник той е получил въпрос по какъв начин ГЕРБ разрешава в това държавно управление 50% от министрите да са от ПП-ДБ, в добавка към „ Митниците “ и данъчните служби. „ А какъв брой народ през годините са били изчегъртани? Още от първи ден аз не съм склонен с назначенията, само че по този начин е решил Главчев, това е направил “, акцентира Борисов.

17 април 2024, 11:23

Изказване на Бойко Борисов - 17. 04. 2024 година

Виолета Коритарова е районен длъжностен министър в кабинета „ Главчев “, а синът ѝ е определен на локалния избор от листата на „ Спаси София “.

Интересното е, че регионът кандидатства за стратегия за саниране пред Министерството на районното развиване и благоустройството, което се оказва управлявано от Виолета Коритарова. Това слага под риск програмата, тъй като финансовата й поддръжка от страна на Коритарова би се възприела като корупционна процедура.

05 януари 2024, 15:42

Георги Георгиев: Кметът на „ Подуяне “ остави 200 души без топъл обяд измежду зима

По подигравка на ориста в този момент Коритарова заменя скандалния Андрей Цеков като районен министър, който персонално я освободи от поста в Агенцията предходната година.

Коритарова е специалист в региона на геодезията и геоинформационните системи, капиталовото обмисляне, поземлените парцели и регистри.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР