По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са

...
По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са
Коментари Харесай

Костадинов: Или Възраждане ще управлява, или останалите ще унищожат България

По думите му резултатите на "Възраждане " съгласно социолозите постоянно са двойно по-ниски от действителните

Ще гласоподавам за бъдещето на България посредством "Възраждане ". Имаме две други възможности - или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години.

Това разяснява за "Твоят ден " водачът на "Възраждане " Костадин Костадинов, предава

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, само че той не чака РСМ да включи българите в Конституцията. "Вдигането на ветото е национално изменничество против българския интерес. Не получихме поддръжка от нашите европартньори по проблема с Македония и работиха против нас ", счита той. И добавя, че "Български напредък " няма да вземе повече от % поддръжка.

По думите му резултатите на "Възраждане " съгласно социолозите постоянно са двойно по-ниски от действителните. "Проучването ни е постоянно на повече 1000 индивида. Пускаме анкета посредством студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от популацията. Социологията служи само и единствено за ориентировка ", съобщи Костадинов.

Той удостовери, че "Възраждане " са били търсени за съдружен сътрудник, само че те имат ясна стратегия с цели и не отстъпват от нея. "Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за участието ни в НАТО ", разгласи водачът на "Възраждане ". И посочи, че фактически в партията са решили да нямат гражданска квота.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР