По думите му по-често сме свидетели на второто. Властта има смисъл,

...
По думите му по-често сме свидетели на второто.
Властта има смисъл,
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Засилва се усещането за съставяне на редовен кабинет

По думите му по-често сме очевидци на второто.

" Властта има смисъл, когато я прилагаш в изгода и с грижа за хората. В последните дни се следи усилване на чувството за сформиране на постоянен кабинет. Дали тази матрица за договаряния ще ни изведе към действителността на държавно управление, излъчено от 49-ото Народно заседание, следва да разберем ", добави Донев.

Премиерът сподели още, че както се случва във компаниите със безизходен сюжет, е належащо самообладание, с цел да се дочака финалът.

" Освен това е нужно и остро внимание, с цел да не пропуснеш репликата, която издава същинските планове. Ще си разреша съвет към постоянните министри, които идват. Откритото ръководство е най-хубавата информационна тактика, която подсигурява утвърждението на обществото ", сподели още Гълъб Донев.

Той посочи, че преди връчването на първия мандат от президента Румен Радев на 15 май и в края на ръководството на служебния кабинет, Министерският съвет за първи път ще отвори порти за жители.

" На 13 май от 10 часа ще посрещна първите жители, които желаят да видят постройката на изпълнителната власт от вътрешната страна и да усетят атмосферата за работа в нея ", приключи Донев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР