По думите му, от 13-ти септември тази година тече активна

...
По думите му, от 13-ти септември тази година тече активна
Коментари Харесай

Полицейски шеф: Няма политически мотив спрямо кмета на Стамболийски Георги Мараджиев

По думите му, от 13-ти септември тази година тече дейна взаимна активност с Окръжна прокуратура и в голям брой заседания по тази тематика са набелязани съответни действия.  В дадения случай е формирано следствено дело, по което работят следователи, тъй като кметовете, като обособена категория длъжности лица  се проверяват по този метод ”.  

 

Директорът на полицията още веднъж акцентира, че не може да става дума за политическа поръчка, а такива дейности се водят на територията на три области в страната, след експлицитни позволения от  способен Окръжен съд. Става дума за акции в  отдалечени от Пловдив райони, които нямат връзка с Георги Мараджиев, а с конкретиката на следствието ”, изясни старши комисар Васил Костадинов. Така че, в неговият обхват  могат да попаднат и други кметове, добави той.

 

Припомням,  че все още няма повдигнато обвиняване по отношение на кмета на Стамболийски и той не е арестуван. При полицейската интервенция през вчерашния ден там бяха претърсени няколко адреса, измежду които кабинети в  общината и фамилната фабрика на Мараджиев. В резултат Георги Мараджиев е бил разпитан единствено в качеството му на очевидец. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР