По думите му хората, които са си свършили работата трябва

...
По думите му хората, които са си свършили работата трябва
Коментари Харесай

Конфедерацията на работодателите на срещата с БСП: В строителството нещата стоят драматично, хората трябва да получат парите си

По думите му хората, които са си свършили работата би трябвало да си получат парите и това е базисен принцип. „ Можем да се окажем в заплашителен капан – в случай че би трябвало да се разплатят 700-800 милиона лв. за свършеното в строителството, а има единствено 100 милиона, това е голям корупционен капацитет. Какви ще бъдат критериите на кого да се заплати и на кого не?”, подобен въпрос сложи по време на срещата с левицата представителят на КРИБ.

По думите му за противопоставяне на рецесиите в Европейски Съюз се отделят колосални средства за инфраструктура. „ При нас нещата наподобяват просто необясними. Вашите гласоподаватели всеки ден пътуват от Югозападна България към София и се сблъскват с ужасяваща картина на входа на София, тъй като няма пари за багра и материали”, уточни той.

„ Да забележим какви са потребностите на хората и да се опитаме да ги решим”, прикани Николов.

„ От неразплащането в строителството първи ще пострадат служащите. И тези хора ще отидат на борсата - върху обществената система, която има заплаха да се взриви в идващите месеци, в случай че нещо не се направи”, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР