По думите му дори без ненужните стресови ситуации преди две

...
По думите му дори без ненужните стресови ситуации преди две
Коментари Харесай

Калоян Паргов обяви, че няма да се кандидатира за председател на ...

По думите му даже без ненужните стресови обстановки преди две години, през 2024 година трябваше да завърши вторият му цялостен уставен мандат като ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София. „ Добър или неприятен – уставът на партията би трябвало да се съблюдава “, сподели той.

 

Паргов изрази убеждението си, че два в действителност следващи мандата на една управителна позиция в Българска социалистическа партия са задоволителни. След тях лидерът би трябвало да отстъпи позицията на различен, който да поеме щафетата. А той да продължи напред.

 

„ Всеки от нас би трябвало да е виновен за бъдещето на Българска социалистическа партия от своята позиция и позиция – само че не от персоналната си, а от партийната “, посочи Калоян Паргов и уточни, че в БСП – София не са приели този ексклузивен цикъл избори, единствено няколко месеца преди постоянния в цялата партия. Не са приели това противоречиво решение на Националния съвет, само че то е станало факт.

 

Паргов благодари на всички районни организации, които са вникнали, че е по-добре да вземат участие, с цел да могат да устоят по този метод своите позиции и своите представители в органите на Градската организация на всички равнища.

 

Той смята, че от делегатите на Градската конференция зависи какво бъдеще ще начертаят за Българска социалистическа партия – София и това е огромна отговорност. „ Не бива правилата ни да станат лакеи на постовете “, безапелационен бе дългогодишният ръководител на Софийската организация на Българска социалистическа партия.

 

Паргов напомни, че през февруари 2022 година му бе наложено спорно като причини и като легитимност партийно наказване. Върховният касационен съд се произнесе в негова изгода, само че той изтърпя и планувания от Националния съвет на Българска социалистическа партия едногодишен период на незаслуженото наказване.

 

„ Тук е значимо да отбележа, че понесох наказанието лично. За момент не сложих Градската организация в режим на избор, опълчване, борба и ненужно напрежение “, сподели той и добави: „ Напротив, работих за това да има единство и консолидация. И ги постигнахме “.

 

„ За мен бе значима Градската организация и нейното бъдеще. Така е и в този момент “, съобщи Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР