По-добре е да се отиде на избори, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

...
По-добре е да се отиде на избори, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Нинова: Сглобката се състои от две неща - страх и алчност, по-добре е да идем на избори

По-добре е да се отиде на избори, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да не се схванат. Защото по този начин ще е по-добре за страната. Тази позиция изрази в изявление за БНР водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите й тази сглобка се състои от две неща - боязън и лакомия. Страхът на Борисов от отмъщение поради това, какво е правил през годините, и алчността за постове и пари на ПП-ДБ, посочи тя. Не липсва и корупция през тези 9 месеца, добави Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че алтернативата е смяна на цялостния модел на ръководство. Тя означи, че ПП- Демократична България са предали хиляди гласоподаватели и са върнали страната в изходната позиция от 2020 година. Затова Нинова вижда алтернативата е да се съберат хора, които същински желаят смяна на модела и да се мине през избори. В настоящия състав на Народно събрание това не е допустимо, тъй като смяна и мафия се прегърнаха, счита Нинова.

Тя е безапелационна, че Българска социалистическа партия няма по какъв начин да влезе в сговор и акцентира, че единствено те не са влезнали в сговор с мафията.

Според Нинова опитът на президента Румен Радев да основава нови партии не е довел до нищо положително. И разясни, че не се опасяват от появяването на нова лява партия, отпред с Ваня Григорова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР