По данни на Регионалната здравна инспекция, за последното денонощие на

...
По данни на Регионалната здравна инспекция, за последното денонощие на
Коментари Харесай

Регистрираха 6 нови случая на COVID-19 в Русенско

По данни на Регионалната здравна ревизия, за последното денонощие на територията на област Русе, са регистрирани шест нови случая на ковид.
Пет от откритите случаи са при мъже, а един при жена. Всички те са от Русе. Трима от инфектираните през последните 24 часа остават под домашна изолираност, а останалите трима са приети в болница.
Сред новорегистрираните позитивни PCR проби няма такива на възпитаници или работещи в учебната система. Общо броят на диагностицираните с COVID-19 в област Русе доближи 552-ма души, като дейните случаи са 143. Към момента 32-ма души са на болнично лекуване, а 111 са оставени под домашна изолираност.
Броят на мъжете измежду дейните случаи е 68, а дамите са 75, което в проценти е надлежно 48% и 52%. Съвсем лека е смяната в разпределението при всички болни от началото на пандемията. 315 са дамите, а мъжете са 237, което в проценти е респективно 57% и 43%.
За миналите 24 часа има и един новоизлекуван пациент, което значи, че оздравелите от началото на пандемията от COVID-19 в Русенско станаха 385. Починалите с позитивен PCR тест за COVID-19 от Русенско станаха 24.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР