По-честно е Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск. Воденето на

...
По-честно е Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск. Воденето на
Коментари Харесай

Манолова: По-честно е Фандъкова да излезе в отпуск

По-честно е Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск. Воденето на акцията от позицията на кмет не е вярното държание, разяснява претендентът за кмет на София Мая Манолова при внасянето на писмо за позволение за разполагане на осведомителни точки и информативен център за потребностите на акцията ѝ за нов градоначалник на столицата.

В обстановка сме, че един претендент желае позволение от различен претендент, с цел да сложи осведомителните материали за акцията си, добави Манолова.

" Може би Фандъкова желае да си приключи поръчките за сметосъбирането в София. Защото договорът с компаниите изтича следващата година, а процедурата за избор се организира в този момент. Това ни обрича на още от същото - мръсна и прашна София ", сподели още претендентът за столичен кмет.

По думите на Манолова парите за сметосъбиращите компании порастват, а столицата не става по-чиста.

" Не виждам осъществяване на обещанието от 2016 да бъде подкрепено, нормализирано общинското сдружение за непорочност. Оправданието, че, видите ли, може да има правосъдно обжалване, е съшито с бели конци. В договорите, които сега почистват, има клаузи, че те го вършат до избора на други компании ", съобщи още Манолова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР