По Черноморието ще бъде предимно слънчево, следобед главно по южното

...
По Черноморието ще бъде предимно слънчево, следобед главно по южното
Коментари Харесай

Прогноза за времето на 31 май

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, следобяд основно по южното крайбрежие ще се развива купеста облачност, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

До среднощ в по-голямата част от страната явленията ще затихнат. В планините от Западна България преваляванията ще продължат, само че до сутринта и там ще спрат. Облачността ще се раздра и ще намалее, тук-там до най-вече ясно. Ще бъде съвсем безшумно. Утре преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста, в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност и основно там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Остават изискванията за градушки. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°, в София - към 22°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от югоизток, в масивите от Източна България - от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР