По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над южното крайбрежие

...
По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над южното крайбрежие
Коментари Харесай

Слънчево време на Гергьовден. Тук-там ще вали frognews.bg

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна над южното крайбрежие и там ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са от 15° до 19°. Температурата на морската вода е от 13° до 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

В планините преди обяд ще е слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там ще има валежи от дъжд, над 2300 метра дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 5°.

 

В неделя и понеделник температурите ще останат без основна смяна - в Западна и Централна България дневните ще доближават 23°-24°, в Източна ще остават по-ниски. Сутрин ще бъде най-вече слънчево, само че към и след обяд единствено в обособени региони, а през втория ден на доста места в Западна България ще превали и прегърми.

 

Във вторник ще проникне по-студен въздух и дневните температури ще се намалят, по-съществено в североизточната половина от страната. Ще бъде най-вече облачно, на доста места с валежи.

 

И в сряда ще се задържи хладно за сезона и по-често облачно, само че преваляванията ще намалеят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР