По БиТиВи Тошко Йорданов от ИТН посочи, че е по-добре

...
По БиТиВи Тошко Йорданов от ИТН посочи, че е по-добре
Коментари Харесай

Тошко Йорданов от ИТН: Убеден съм, че е по-добре да сме президентска република

По БиТиВи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ уточни, че е по-добре за страната ни да преминем към президентска република, тъй като по този начин едната власт ще реализира надзор над другата. Йорданов  чака хората да гласоподават това на референдум. Той уточни, че Продължаваме промяната са основани от Румен Радев, а не Има Такъв Народ.

 

Йорданов отхвърли, че партията са я напуснали основни фигури, макар зачестилите раздели в последно време с основни фигури от Има Такъв Народ. Йорданов посочи, че те имат пояснение на създалата се обстановка и удобен метод – викат експерти и специалисти при себе си. " Те не са членове. Ива Митева пристигна да свърши съответна работа. " Посочи, че като дойдат изборите, отново ще беседват с нея, тъй като са удовлетворени от работата й.

 

Йорданов упрекна, че Политическа партия и Демократична България са направили масирана пропагандна офанзивата против Има Такъв Народ и те са потърпевши от това. Сега като ги няма ИНТ в Народно събрание са паднали всички легенди:

Асен Василев ръководи неприятно, както и провеждането на неприятната външна политика.

 

Тошко Йорданов  уточни, че това, което не могат да простят е, че Политическа партия са нарушили съдружното съглашение: " Вдигането на ветото за Македония наруши съдружното съглашение. Естествено е, че ще свалим държавното управление. Нарушено е съглашението. Ние ще го славим. Брутално е, че не се спазваше във външна политика и финанси. "

 

Йорданов посочи, че в случай че Има Такъв Народ беше в 48-я парламент, щеше да има държавно управление, тъй като щеше да има болшинство. " ГЕРБ и Движение за права и свободи нямаше да съществуват като болшинство. Българска социалистическа партия гласоподава за избора на Вежди Рашидов. "

 

Тошко Йорданов упрекна, че ГЕРБ и Политическа партия не си държат на думата и ги предизвести, че ще търпят вреди. Йорданов уточни, че от ИНТ са останали естествени хора, макар, че са обитавали във властта: " Нормални хора сме. В Народното събрание се побъркват. Народно събрание им е като опиат. Също е с Кирил, Асен и Корнелия. Срещнаха се с лейтенантите на Борисов, само че Борисов ги унижава. Как се усещат гласоподавателите им? "

 

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ сервира равносметката - не са в Народното събрание, тъй като си държат на думата. Йорданов уточни, че не са в Народното събрание, тъй като са жертва на пропаданда: " Странно е, само че по този начин никоя партия не си е спазвала думата, единствено ние. "

 

Има Такъв Народ ще вземат участие на идващите избори. По тяхно непретенциозно чувство мислят, че ще съумеят да влязат в Народното събрание, тъй като " ще бъдем там, където ни е мястото. "

 

 

Тошко Йорданов уточни, че сега " се забавлява на обстановката, която дефинира като водевил. "

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР