По 1 точка на ден, като изключим редовният парламентарен контрол

...
По 1 точка на ден, като изключим редовният парламентарен контрол
Коментари Харесай

Парламентът ще работи тази седмица с програма от едва 3 точки

По 1 точка дневно, като изключим постоянният парламентарен надзор - това съставлява работният график на родните депутати в идващите три дни (30.05 - 01.06.2018 година).
Програмата беше одобрена преди минути, като не помогнаха апели от страна на Движение за права и свободи да има уголемение. Уронваме престижа на Народното събрание, споделиха от Движението, като приканиха да има прегласуване на програмата. Такова в действителност имаше, единствено че едвам 83 депутати се съгласиха програмата да стане по-дълга, а над 70 се " въздържаха ", като 29 бяха " срещу ". Така въздържалите се се оказаха решаващи.
Програмата на Народното събрание за тази седмица е следната:
1. Второ гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт (Вносител: Министерски съвет, 19.4.2018 година Приет на първо гласоподаване на 3.5.2018 г.).
2. Първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за Министерството на вътрешните работи (Вносители: Валентин Касабов и група народни представители, 3.5.2018 г.).
3. Изслушване на министъра на земеделието, храните и горите на съображение член 113 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание, по отношение на общата селскостопанска политика на Европейския съюз след 2020 година (Вносител: Десислава Танева, 28.5.2017 г.) – точка първа за четвъртък, 31 май 2018 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР